Documenting daily life from new beginnings to hard goodbyes

THE PERSON BEHIND THE LENS

Meet your photographer

THE PERSON BEHIND THE LENS

Het is een eer om als fotograaf binnen te mogen kijken in de mooie en kwetsbare momenten van iemands leven. Het enthousiasme van een startende ondernemer, het verdriet van nabestaanden of de connectie tussen geliefden. Ik laat me raken door de authenticiteit van een verhaal en leg op artistieke wijze de schoonheid hiervan vast.

Documenting daily life from new beginnings to hard goodbyes

Mijn stijl is te omschrijven als documentair, vintage en dromerig. Voor mij is een foto perfect als het emotie oproept en een verhaal vertelt. Ook in mijn eigen leven heb ik gezien en ervaren dat het leven niet maakbaar of perfect is. Zowel privé als tijdens de jaren waarin ik als verpleegkundige werkte in een ziekenhuis. Geïnspireerd door deze verhalen voelde ik sterk het verlangen om verhalen en momenten in beelden uit te drukken en ben ik mij gaan ontwikkelen als fotograaf. Want ik geloof dat deze momenten er zijn om gehoord, gezien en gevoeld te worden. Sommigen voor altijd.

Mijn hart gaat sneller kloppen van het creëren van nieuwe beelden, het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontdekken van nieuwe plekken. Ik werk vanuit vertrouwen, op een ontspannen manier en voel in het moment wat nodig is om unieke beelden te schieten. Dit wordt versterkt door mijn creativiteit en oog voor detail. Ik volg het licht en beweeg met je mee, om je kracht naar voren te halen en je schoonheid te accentueren

Hou je van pure, rauwe foto’s met een verhaal en durf je te vertrouwen op de magie van het moment. Neem dan contact met me op. Ik vind het een eer om jouw verhaal vast te mogen leggen.

Liefs Laura 

work with me

boek jouw shoot

Client love

"Wij hadden het geluk dat Laura bij de geboorte van onze dochter aanwezig was. Het voelde meteen vertrouwd en zo fijn om haar om ons heen te hebben. Heel waardevol om elk moment terug te kunnen kijken. De mooiste dag van ons leven kunnen we steeds opnieuw beleven met een lach en tranen van geluk".

Leiderdorp - Geboorte

Danny & Melissa

Client love

"Lieve Lau, wat zijn de foto's geweldig geworden! De shoot op strand is prachtig en tijdens het kijken van de party pics hebben we ons kapot gelachen! Echt een top weergave van een top avond. Zo blij mee!"

Katwijk - huwelijksfeest

Dirk & Theresa

Client love

"Ik ben je zo dankbaar voor de kostbare momenten die jij voor ons hebt vastgelegd, deze momenten hebben eeuwigheidswaarde voor me".

Katwijk - geboorte

Sarah

Documenting daily life from new beginnings to hard goodbyes